Adauga Firma
Abonamente disponibile topads.ro

Adauga Firma Gratuit sau alege unul din abonamentele Premium puse la dispozitie. Mai jos iti Echipa topads.ro iti pune la dispozitie un numar de 4 pachete pentru promovarea firmei tale din Romania. Abonamentele puse la dispozitie mai jos sunt special create atat pentru Firme mici cat si Companii mari. Am gandit aceste pachete pentru a fi cat mai usor de gestionat atat pentru firme care detin un singur site cat si pentru Companii, Agentii care detin mai multe site-uri. Acestea pot fi administrate dintr-o singura pagina unde aveti posibilitatea de editare.

Daca sunteti la inceput de drum si doriti sa testati site-ul nostru puteti alege la inceput pur si simplu un pachet Gratuit dupa care puteti oricand face un Upgrade la pachetele Premium puse la dispozitie. 

Daca aveti un singur site de prezentare va recomandam cu incredere sa alege-ti Abonamentul Light, restul pachetelor sunt pentru Companii care au in Grupul de Firme mai multe site-uri sau pentru Agentiile de Marketing din Romania care stim cu totii ca au un numar impresionant de clienti iar acestia doresc promovare pe diferite site-uri in domeniu. 

In cazul in care ai nelamuriri te rugam sa nu eziti si sa ne contactezi la numarul de telefon pus la dispozitie pe site sau direct prin formularul de contact. 

Alege un Abonament

Light

100,00 lei

Profesional

1.800,00 lei

Premium

3.500,00 lei

Gratuit

Gratuit