Salutare si bun venit pe pagina de Suport TopAds.ro

Echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi de Luni pana Duminica la orice ora pentru abonamentele Premium si de Luni pana Vineri pentru abonamentul Gratuit. In cazul in care ai achizitionat un abonament Gratuit nu iti face griji, ne poti contacta pe adresa de mail suport[@]topads[.]ro si colegii nostri de la Departamentul Suport iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Incercam impreuna cu dvs. sa va oferim cele mai bune servicii de promovare online a afacerii dvs. din Romania. Suntem la inceput, deci orice informatie sau lucruri legate de imbunatatirea anumitor servicii ne vor ajuta enorm. Dorim sa oferim o calitate Premium la preturi foarte accesibile pentru orice Antreprenor care are o afacere pe teritoriul Romaniei. 

Suntem cat se poate de transparenti, tinem foarte mult la Confidentialite si de aceea te anuntam ca firma noastra nu iti va umple niciodata mail-ul cu reclame sau notificari despre fel si fel de oferte. Dorim sa fim un alt tip de firma care ofera servicii de Marketing pentru companiile din Romania. Stim cu toti cat de enervante sunt reclamele si notificarile pe mail, de aceea facem tot posibilul sa nu ai o asemenea experienta din partea noastra.

Ce inseamna Suport?

Inseamna ca noi cei de la topads.ro avem o echipa dedicata tuturor clientilor pentru a rezolva in timp util probleme sau intrebari despre modul de promovare pe site-ul nostru. De aceea iti recomandam sa folosesti aceasta pagina dedicata cu toata increderea daca intampini una dintre urmatoarele probleme: 

  • Nu am primit mail de activare al contului;
  • Nu stiu sa imi adaug firma; 
  • Nu am continut pentru firma mea; 
  • Nu am poze sau logo pentru firma mea; 
  • Firma mea nu a fost validata;
  • Orice alte intrebari legate de firma dvs.;

    Bifand aceasta caseta indica faptul ca intelegeti si acceptati ca informatiile pe care le trimiteti vor fi stocate si vizualizate in conformitate cu Politica de Confidentialitate.