Descriere Firmă Clinica Medicala Venart

Clinica Medicala VenArt si-a inceput activitatea la inceputul anului 2013 si a pornit de la ideea de clinica vasculara ambulatorie. In momentul de fata, in Europa de Vest, SUA si Canada cea mai mare parte din patologia venoasa este abordata prin metode minim invazive si ambulatorii.

In Romania, acest lucru se face la o scara foarte mica si in cele mai multe cazuri fara utilizarea eco-doppler-ului intra-operator. In abordarea moderna a patologiei venoase utilizarea eco-dopplerului de catre chirurgul vascular este esentiala atit pentru o examinare completa cit si intra-operator pentru obtinerea unui rezultat bun in cazurile metodelor minim invazive (ambulatorii).

Dotarile si echipamentele sint moderne si de foarte buna calitate. Echipa medicala are un nivel de competenta foarte ridicat, experienta lor fiind recunoscuta pe plan national iar a unor chiar si pe plan international.

Clinica VenArt este singura clinică din România unde se foloseşte tehnica VenoSteam pentru tratarea varicelor.

Spre deosebire de metodele deja cunoscute de ablaţie termică, metoda VenoSteam (cu aburi) utilizează un cateter mult mai flexibil decât cel laser sau radiofrecvenţa, putând fi folosit şi pe venele tortuoase, perforante, colaterale, lucru care era dificil prin alte metode minim-invazive. VenArt este singura clinică din România unde se foloseşte această tehnică, iar  ei se mandresc cu faptul că  în echipa VenArt îl au pe  dr. Rene Milleret, un chirurg francez de renume internaţional care a şi dezvoltat această metodă nouă de tratament.

Clinica Medicală VenArt Cluj Napoca se află în relații contractuale cu Signal Iduna, NN Asigurari, Star BT, Sano Pass, Medicover.

Facilități Firmă Clinica Medicala Venart

  • Accepta Plata cu Cardul
  • Asistenta Personalizata
  • Cai de Acces pentru Persoane cu Dizabilitati
  • Loc de Parcare
  • Programare Online

Program Clinica Medicala Venart

luni
8:00 - 20:00
marți
8:00 - 20:00
miercuri
8:00 - 20:00
joi
8:00 - 20:00
vineri
8:00 - 20:00
sâmbătă
Închis Toată Ziua
duminică
Închis Toată Ziua

Hartă Clinica Medicala Venart

Imagini Clinica Medicala Venart

Video Clinica Medicala Venart

Adaugă Recenzie Clinica Medicala Venart

Fii primul care adaugi o Recenzie la „Clinica Medicala Venart”

Calitate
Locatie
Servicii
Pret