Descriere Firmă Rulouri Exterioare Bucuresti

Rulouri Exterioare Bucuresti

Servicii de Calitate. Experienta de peste +15 ani in domeniu, pasionati de calitate.

Proiecte totale finalizate pana in prezente: +34 560
Produse Montate: +86 400

Daca nu te-am convins inca te invitam sa ne soliciti o oferta de pret pentru montaj rulouri exterioare sau service si reparatii jaluzele exterioare. Iti garantam cel mai accesibil in raport cu calitatea produselor. Pasionati de a oferii servicii si produse de calitate, montaj rapid, service profesional.

Ascultam

Echipele noastre de masuratori si montaj jaluzele exterioare au invatat din Experienta ca prima oara sa asculte parerea clientului, sa afle exact ce isi doreste dupa care impreuna sa analizeze variantele si sa traga o concluzie in alegerea produsului ideal pentru aparatamentul, casa sau biroul lui.

Analizam

Analizam de fiecare data parerea clientului dupa care de comun acord luam cea mai buna decizie asupra produsului comandat, al actionarii, utilizarii si sigurantei. Chiar daca noi cunoastem acest domeniu si stim exact ce s-ar preta oricarei locuinte se intampla sa mai avem si cateva tipuri de clienti care doresc altceva fata de viziunea noastra.

Muncim Din Greu Pentru A Reusi

Fiind pasionati de tot ce tine de rulouri pentru exterior din aluminiu in permanenta am dorit sa imbunatatim si sa avem produse la cele mai inalte standarde. De aceea pentru a putea oferii spre comercializare aceste produse trebuie sa ne asiguram ca ceea ce spunem sau scriem este Adevarat. Nu suntem acel tip de firma care doreste doar sa vanda, suntem acel tip de firma care ofera calitate nu cantitate.

Printre produsele si Serviciile noastre se pot regasii urmatoarele:

Rulouri Exterioare din Aluminiu

Rulouri Exterioare Aplicate sunt acel tip de jaluzele pentru exterior cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica utile atat pentru zgomot cat si pentru izolare termica si fonica. Acest tip de rulouri de exterior aplicate din aluminiu sunt folosite atat la apartamente de bloc, case sau birouri. Rulourile Exterioare din Aluminiu pot fi comandate pe dimensiuni care pot ajunge la 3000 mm latime respectiv 3000 mm inaltime.

Rulourile Exterioare din aluminiu suprapuse sunt acel tip de jaluzele exterioare pentru ferestre si usi din pvc sau aluminiu care vin montate odata cu tamplaria dvs. Aceste rulouri suprapuse au caseta si ghidajul din pvc iar forma casetei este patrata sau dreptunghiulara. Lamelele ruloului este din aluminiu cu spuma poliuretanica intre lamele, acestea oferind o izolare fonica si termica de inalta calitate.
Rulourile Exterioare Automate sunt acele rulouri aplicate sau suprapuse care sunt automatizate electric cu ajutorul unui motor de diferite puteri in functie de dimensiunea ruloului.

Aceste jaluzele exterioare din aluminiu automatizate pe langa motorul optimizat mai includ si telecomanda sau intrerupatorul in functie de alegerea clientului. Motoarele sunt special gandite de catre inginerii nostri pentru a oferi pe langa rularea in siguranta a lamelelor sau functionalitatii ruloului si un consum redus de electricitate.

Rulourile Exterioare cu Plasa de Insecte Incorporata sunt jaluzelele exterioare aplicate sau suprapuse care au incorporata plasa de tantari incorporata actionata independent. Ce inseamna plasa de insecte incorporata in rulou exterior aplicat sau suprapus? Inseamna ca in caseta ruloului pe langa ghidajul lamelelor ruloului va mai exista un alt ghidaj pentru plasa de insecte iar in caseta ruloului se va mai gasi un tambur al plasei rulou.

Automatizare Rulouri Exterioare din Aluminiu

Rulouri Exterioare Bucuresti ofera serviciul de Consultanta pentru service, reparatii si intretinere automatizare rulouri exterioare din aluminiu Gratuit. Pentru a afla cat mai exact cat te costa un service pentru ruloul exterior din aluminiu trebuie sa ne furnizati detalii cat mai relevante despre problema pe care o aveti. Acest lucru este posibil atat prin formularul de comanda cat si telefonic.

Cele mai frecvent probleme cu care ne-am intampinat atat noi cat si clientii care au apelat la produsele si serviciile noastre de reparatii si service pentru automatizarea rulourilor exterioare din aluminiu au fost:

 • blocarea motorului electric la actionarea telecomenzii sau butonului;
 • defectarea telecomenzii sau butonului de actionare;
 • blocarea lamelelor din aluminiu ale ruloului exterior suprapus sau aplicat;
 • modul internet WiFi.

Facilități Firmă Rulouri Exterioare Bucuresti

 • Accepta Plata Cash
 • Accepta Plata cu Cardul
 • Accepta Plata OP
 • Comenzi Online
 • Cupoane Reducere
 • Garantie
 • Instalare Gratuita
 • Masuratori Gratuite
 • Montaj Gratuit
 • Rezervari Online
 • Transport Gratuit

Program Rulouri Exterioare Bucuresti

luni
7:00 - 22:00
marți
7:00 - 22:00
miercuri
7:00 - 22:00
joi
7:00 - 22:00
vineri
7:00 - 22:00
sâmbătă
7:00 - 22:00
duminică
Închis Toată Ziua

Hartă Rulouri Exterioare Bucuresti

Imagini Rulouri Exterioare Bucuresti

Adaugă Recenzie Rulouri Exterioare Bucuresti

Fii primul care adaugi o Recenzie la „Rulouri Exterioare Bucuresti”

Calitate
Locatie
Servicii
Pret