Descriere Firmă Rulouri Exterioare Art

Rulouri Exterioare Art se ocupa cu fabricarea si montarea de rulouri exterioare, plase tantari, usi de garaj in Bucuresti si Judetul Ilfov. Avem o experienta in domeniu de peste 20 de ani si ne putem mandri cu un portofoliu foarte mare de clienti. Suntem pregatiti in orice moment sa acceptam orice tip de lucrare si sa va oferim cel mai bun pret si calitatea de care aveti nevoie intr-un timp foarte scurt. Printre produsele comercializate de firma noastra se poate gasii toata gama de rulouri exterioare din aluminiu cu actionare manuala sau electrica, toate tipurile de plase tantari precum si usi de garaj.

Produsele Noastre:

Jaluzele de Exterior din Aluminiu Aplicate

 • Jaluzele Exterioare din aluminiu aplicate sunt acel tip de rulouri aplicate care pot fi montate odata cu ferestrele sau usile din termopan sau ulterior montarii lor si pot fi actionate manual prin snur, pamblica sau manivela dar aceste rulouri exterioare mai pot fi si actionate electric prin telecomanda sau intrerupator.

Rulouri de Exterior Suprapuse

 • Jaluzele Exterioare din aluminiu suprapuse sunt acel tip de jaluzele de exterior suprapuse care pot fi montate doar odata cu montarea ferestrelor sau usilor din termopan. Acest tip de rulouri exterioare aluminiu suprapuse pot fi actionate atat manual prin snur, pamblica sau manivela cat si prin actionare electrica prin telecomanda sau intrerupator. Rulouri Exterioare Bucuresti Art va ofera pentru aceste produse Transport, Montaj si Masuratori Gratuite + 24 luni Garantie.

Jaluzele pentru Exterior din Aluminiu Electrice

 • Jaluzele Exterioare Electrice din Aluminiu folosesc un motor intern pentru a face deschiderea si inchiderea foarte simpla. Aceste rulouri exterioare & jaluzele de exterior se conecteaza la alimenatarea cu energie electrica pentru un control total in confortul casei tale. Rulouri din aluminiu electrice sunt solutia ideala care asigura un confort maxim.

Rulouri Exterioare Transparente

 • Jaluzele de Exterior Transparente folosim in mod ideal pentru inchiderea si protectia foisoarelor, a teraselor si a balcoanelor caselor, apartamentelor si restaurantelor. Designul acestor rulouri si jaluzele de exterior transparente permite perspectiva luminoasa si clara.

Jaluzele din Aluminiu cu plasa tantari incorporata

 • Rulouri de Exterior din Aluminiu cu plasa incorporata sunt acele tipuri de jaluzele de exterior din aluminiu care pot avea in aceasi caseta si plasa de tantari incorporata. Acest tip de jaluzele de exterior din aluminiu sunt actionate independent fata de plasa de insecte incorporata in vederea protectiei impotriva daunatoarelor.

Usi de Garaj Industriale

 • Usile de Garaj Industriale sunt folosite cel mai des pentru exterior, iar cele cu roluire in interior. Usile de Garaj cu impachetare pot fi accesorizate cu sisteme suplimentare de ranforsare la vant. Aceste jaluzele de exterior sunt disponibile intr-o gama variata de culori, oferind posibilitatea de a fi personalizate cu logo sau chiar pe intreaga suprafata a cortinei.

Usi de Garaj Rezidentiale

 • Usile de garaj rezidentiale vin in numeroase modele si culori realizate din diferite materiale, cum ar fi lemn, fibra de sticla, otel, aluminiu si vinil. Acestea sunt fabricate pentru a rezista conditiilor atmosferice nefaste (ploaie, zapada, grindina, vant, viscol) si prezinta o rezistenta formidabila impotriva uzurii de zi cu zi a zgarieturilor.

Usi de Garaj Sectionale

 • Usile de Garaj Sectionale sunt formate din elemente individuale, așa numitele sectiuni, care sunt conectate intre ele prin balamale. In acest fel uaa de garaj este capabila de a se deschide vertical in timp ce se ruleaza convenabil în sus si sub planseu fara a necesita nici un spatiu suplimentar pentru deschiderea larga spre exterior în fata garajului.

Usi de Garaj Rulou

 • Usile de Garaj tip Rulou sunt proiectate pentru a fi instalate în mall-uri, unitati de productie si de depozitare, precum si in garaje. Datorita unui design care economiseste spatiul, usile de garaj cu role sunt potrivite pentru deschideri cu utilitati de inginerie în partea de sus (conducte de apa, cabluri, etc). Acest tip de jaluzele de exterior cu role pot fi instalate pe deschiderea sau în deschiderea din exterior sau interior.

Plase Tantari cu Balamale

 • Plase de Tantari cu Balamale sunt acel tip de plase insecte care sunt cel mai des folosite la ferestre si usi din pvc sau aluminiu. Aceste tipuri de plase se numara printre cele mai accesibile ca pret pentru toate tipuri de clienti. Sunt din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic, deci nu se exfoliaza.

Plase Tantari Rulou

 • Plase de Tantari Rulou sunt tipul de plasa care se monteaza atat la ferestre cat si la usi din pvc sau aluminiu. Sunt foarte usor de folosit, nu necesita spatiu de depozitare si nu se scot pe timpul iernii de la fereastra sau usa. Actionare lor este manuala si pot avea optional amortizor si perie antivant. Acest tip de plase insecte pot fi montate si pe rulouri exterioare.

Plase Tantari Glisante

 • Plase de Tantari Glisante sau Culisante sunt tipurile de plase insecte care se monteaza cel mai adesea la usi culisante sau glisante pentru terase. Acest tip de plasa gliseaza cu ajutorul unor role din pvc sau cauciuc pe un profil din aluminiu extrudat.

Plase Tantari Plisse

 • Plase de Tantari tip Plisse sunt acel tip de plasa de tip evantai care se strange in tocul propriu de 3.5 cm. Sunt usor de folosit, au un design foarte placut, nu optureaza vizibilitatea din exterior decat maxim 10% si nu necesita spatiu pentru deschidere. Sunt foarte usor de curatat si ofera siguranta impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare.

Automatizari Rulouri Exterioare ⋆ Automatizari Usi Garaj

 • Firma noastra va ofera cele mai mici preturi la toata gama de automatizari pentru jaluzele exterioare din aluminiu sau usi de garaj. Oferim servicii de automatizari rulouri exterioare profesionale pentru toate tipurile de automatizari usi garaj enuntate mai sus. Pe langa pretul foarte accesibil oferim si o Garantie minima de 24 luni de la finalizarea montajului. Comanda acum sau solicita oferta de pret pentru automatizari usi garaj si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de automatizari.

Facilități Firmă Rulouri Exterioare Art

 • Accepta Plata Cash
 • Comenzi Online
 • Cupoane Reducere
 • Garantie
 • Instalare Gratuita
 • Masuratori Gratuite
 • Montaj Gratuit
 • Rezervari Online
 • Transport Gratuit

Program Rulouri Exterioare Art

luni
9:00 - 21:00
marți
9:00 - 21:00
miercuri
9:00 - 21:00
joi
9:00 - 21:00
vineri
9:00 - 21:00
sâmbătă
9:00 - 21:00
duminică
Deschis Toată Ziua

Hartă Rulouri Exterioare Art

Imagini Rulouri Exterioare Art

Adaugă Recenzie Rulouri Exterioare Art

Fii primul care adaugi o Recenzie la „Rulouri Exterioare Art”

Calitate
Locatie
Servicii
Pret