Descriere Firmă Plase Tantari Art

Plase Tantari Art este o firma care a luat fiinta in anul 2002 in Bucuresti si are ca domeniu principal de activitate montajul de plase insecte in Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov. Inca de la inceput am dorit sa ne axam pe o gama vasta de produse care sa acopere necesarul dorit de toti clientii. Oferim atat montarea plaselor de insecte pe baza de comanda cat si mentenanta si service pentru produsele specificate pe site-ul nostru. Suntem o echipa tanara, pasionata de calitate si termen scurt de livrare atat in Bucuresti cat si judetul Ilfov pentru toata gama de plase tantari.

Produse:

Plase Antiinsecte cu Balamale

 • Acest tip de plase cu balamale este folosit adesea la ferestre si usi din pvc sau aluminiu. Profilul acestor plase de tantari este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci nu se exfoliaza sau decoloreaza. Plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla cu o puternica rezistenta la rupere, deci calitatea ei este PREMIUM.
 • Ca si costuri putem spune ca acest sistem de plase tantari cu balamale au un pret foarte accesibil si se numara printre cele mai comandate produse din gama plaselor de insecte. Mai putem spune despre aceste plase antiinsecte ca se pot monta foarte usor si la ferestrele de baie sau ferestrele cu dimensiuni minime de 300 mm x 300 mm, oferind o etansare perfecta ferestrei dvs. Comanda acum la cele mai bune preturi plase insecte bucuresti si beneficiezi de cele mai bune oferte

Plase Antiinsecte tip Rulou

 • Plase impotriva insectelor rulou sunt tipul de plase tantari care pot fi montate doar la ferestre in vederea protejarii impotriva insectelor, tantarilor sau alte daunatoare. La acest tip de plase anti-insecte trebuie stiut faptul ca se monteaza de obicei la ferestre din pvc sau aluminiu cu dimensiuni minime de 300 mm latime, respectiv 2400 mm inaltime. Acest tip de plase tantari rulou putem spune ca se pot monta si pe rulouri exterioare aplicate sau suprapuse.
 • Ca si detalii despre acest produs trebuie sa stiti ca profilul plasei este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci nu se exfoliaza, plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla, iar prinderea din partea de jos este din aluminiu pe toata laterala, deci nu din plastic ( PVC ). Ca si pret aceste plase de tantari au un cost ceva mai ridicat fata de sistemul clasic cu balamale, dar nu foarte mare.

Plase de Insecte Plisse

 • Plase tantari plisse sunt un sistem inovator venit in Romania la inceputul anilor 2012 fiind adus si pe piata noastra din Japonia. Acest sistem de plase antiinsecte plisse este unul foarte accesibil atat pentru ferestre si usi din pvc cat si la cele din aluminiu. Profilul acestor plase este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci nu se exfoliaza, iar plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla. Montajul acestui tip de plasa se face foarte usor atat pe rulouri exterioare cat si pe alte tipuri de ferestre sau usi fiind prinsa cu suruburi perforante de minim 24mm in cele 4 coltare din pvc.
 • Actionarea acestei plase de tantari este manuala iar glisarea plasei se face in cadrul propriu de 35mm oferind o glisare perfecta si fara a necesita spatiu pentru deschiderea ei. Pentru acest tip de plasa trebuie sa stiti ca pretul la o fereastra normala poate varia intre 70 euro si 110 euro in functie de dimensiuni iar la usi pretul este facut in functie de latimea si inaltimea plasei.

Plase Antiinsecte Culisante

 • Plase impotriva insectelor glisante sunt singurul produs care este folosit doar la usile glisante de terasa sau balcon. Acest tip de plasa tantari glisanta ocupa spatiu dublu pentru deschidere. Plasa de insecte glisanta culiseaza pe sina proprie iar actionarea usii sau a ferestrei glisanta sau culisanta poate fi facuta prin role de cauciuc sau pvc.
 • Costul acestei plase de tantari culisanta variaza foarte mult in functie de dimensiunile pentru care se doreste oferta de pret si numarul de plase comandate. Ca si la restul plaselor putem spune ca la aceasta plasa profilul este din aluminiu extrudat in camp electrostatic, plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla iar accesoriile pot fii atat din cauciuc cat si din pvc.

Facilități Firmă Plase Tantari Art

 • Accepta Plata Cash
 • Comenzi Online
 • Cupoane Reducere
 • Garantie
 • Instalare Gratuita
 • Masuratori Gratuite
 • Montaj Gratuit
 • Rezervari Online
 • Transport Gratuit

Program Plase Tantari Art

luni
9:00 - 21:00
marți
9:00 - 21:00
miercuri
9:00 - 21:00
joi
9:00 - 21:00
vineri
9:00 - 21:00
sâmbătă
9:00 - 21:00
duminică
Închis Toată Ziua

Hartă Plase Tantari Art

Imagini Plase Tantari Art

Video Plase Tantari Art

Adaugă Recenzie Plase Tantari Art

Fii primul care adaugi o Recenzie la „Plase Tantari Art”

Calitate
Locatie
Servicii
Pret